Utazási információk

További információk az utazással kapcsolatban

Bár a kedvezmény a menetdíj megfizetése nélküli utazási lehetőséget biztosít, nyomatékosan javasoljuk, hogy a hívek szervezetten, csoportosan utazzanak és csoportos utazásukat mielőbb jelentsék be a közlekedési szolgáltatóknak az alábbi elérhetőségeken.

A MÁV-START a pápalátogatáshoz kapcsolódó utazások ügyében az alábbi csatornákon fogadja az érdeklődő szervezőket és csoportvezetőket.

Csoportos utazások bejelentéséhez részletes segítség, e-mailcímek:

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/csoportos-utazasi-igeny-bejelentese

Ha az előbbi link nem segített, vagy további igény, például a menetrendszerinti vonatok beérkezésével lehetetlen odaérni a beléptetésre megfelelő időben, akkor az

ertekesites@mav-start.hu címre írhatnak (Dr. Tóth-Maros Dániel személyes és partner értékesítés vezető), megvizsgáltatni esetleges mentesítő járatok beállításának lehetőségét.

A GYSEV Zrt. a vonatkozó csoportos bejelentkezésekhez, közlekedési igények (külön -és/vagy mentesítő járatok) egyeztetéséhez a csoportosutazas@gysev.hu címen várja a csoportvezetők jelentkezését.

A Volánbusz részéről a rendezvcsop@volanbusz.hu címen várják a csoportok megkereséseit. Elsősorban a vasúti ráhordásban tudnak szerepet vállalni, a Budapestre történő utaztatást mentesítő járatokkal csak a kapacitások erejéig (igen korlátozottan) tudják biztosítani.

Mindegyik eseményre van lehetőség saját szervezésű különbusszal érkezni. Kellően nagy, de korlátozott számban tudunk a buszok számára gyalogos távolságban elérhető parkolóhelyet biztosítani, amennyiben az autóbuszt lejelentik számunkra. Ennek pontos módjáról és a behajtási engedélyek kiadásáról később adunk tájékoztatást.

Az utazás tervezésénél, kérjük, vegyék figyelembe, hogy a közlekedési és helyi zárások valamint a biztonsági kapus beléptetés miatt a helyszínen hosszabb idővel kell számolni a bejutásra.

A Kossuth téren a csoportok érkezési sorrendben foglalhatják el a helyüket.